27
Mon, Sep
5 New Articles

Korte-Polisial

KRALENDIJK - Omstreeks 13.30 uur op donderdag 12 februari werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Kokolishi. Tussen 10.00 en 13.00 uur hebben onbekenden een televisie, een Xbox en een aantal nieuwe plafondlampen weggenomen.

In de vroege avonduren van woensdag 12 februari werd een man met initialen M.S.W. van 19 jaar aangehouden wegens belediging van een ambtenaar in functie toen hij werd gestopt ter controle. De auto van de aangehouden man werd naar het politiebureau gebracht en in bewaring genomen.

Later op de avond van woensdag 12 februari werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Jupiter. Onbekenden hebben tussen 18.00 uur en 20.00 uur onder andere een blauw/zwarte rugtas van het merk Eastpak, een schoudertasje met inhoud, twee mobiele telefoons van het merk Samsung, model Galaxy S9 en een duikershorloge van het merk Aqualung meegenomen.

Tussen 14.00 en 15.40 uur van donderdag 13 februari, hebben onbekenden een rugtas met inhoud weggenomen vanuit een auto die geparkeerd stond bij de duik plek Wayaka, in Washington Park. De auto was op slot.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal van een geit bij een knoek aan de Kaminda di Lac.

Op woensdag 12 en donderdag 13 februari werden er verkeerscontroles gehouden op de Kaya Korona. Woensdag 12 februari zijn er in totaal 18 voertuigen gecontroleerd. Er is 1 proces verbaal uitgeschreven voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Op donderdag 13 februari zijn er in totaal 96 voertuigen gecontroleerd, waarvan 12 bestuurders een proces verbaal kregen voor het rijden zonder geldig rijbewijs en geldige verzekeringspapieren. De controles werden gehouden door de aspiranten in opleiding.