06
Wed, Dec
0 New Articles

Korte-Polisial

KRALENDIJK - In de late ochtenduren van dinsdag 27 oktober kreeg de politiecentrale melding dat er eenman van een trap was gevallen bij een woning aan de Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. De man ging een lekkage op het dak behandelen en viel. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Tussen maandag 26 oktober, omstreeks 16.30 uur en dinsdag 27 oktober, omstreeks 07.30 uur, hebben onbekenden zich toegang verschaft tot een kantoorpand door een ruit in te slaan. Vanuit hier hebben ze onder andere belangrijke documenten en een kluis met inhoud weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

Op dinsdag 27 oktober werd aangifte gedaan van diefstal van twee achter lampen vanaf een pick-up van het merk Toyota, model Hilux. De auto stond bij een woning aan de Kaya J.N.E. Craane geparkeerd en de lampen werden tussen maandag 26 oktober en dinsdag 27 oktober weggenomen.

De zaak is in onderzoek. In de late middaguren, omstreeks 17.45 uur, op maandag 26 oktober vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Rubi. De twee auto’s reden in tegenovergestelde richting van elkaar waarbij de ene auto, die iets afweek van zijn weghelft, de andere niet zag aankomen door een heuveltje op de weg. Hierdoor botsten de auto’s frontaal tegen elkaar. De bijrijder uit een van de auto’s moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden voor verdere medische controle. De bestuurders en andere bijrijders van beide auto’s werden ter plekke behandeld. KPCN wil iedereen eraan herinneren om altijd je autogordel te dragen. Zo draag je ook bij aan een veilig verkeer voor jezelf en je inzittenden.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.