06
Wed, Dec
0 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Op maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober (Aruba), woensdag 1 november (Curaçao) en vrijdag 3 november (Bonaire) 2023 vindt het inspirerende en interactieve Nationaal Onderwijs Congres Caribbean plaats.

Het congres is hét platform voor professionals uit het onderwijs en kinderopvang en biedt ruimte voor kennis, ontmoeten, inspiratie en beleving.

nationaal onderwijs congresHet thema van het congres: vakmanschap is meesterschap

Een vakbekwame professional uit het onderwijs en kinderopvang weet hoe kinderen leren en daarmee samenhangend hoe je les geeft en begeleidt. Het vakmanschap is nodig om de leerlijnen vorm te geven, lessen te ontwerpen en kinderen in hun ontwikkeling te vormen. Maar zelfs met jaren opleiding en ervaring is er nog geen sprake van meesterschap. Jeroen Rougoor, werkzaam bij de Rolf groep en organisator van dit event: “De echte professional onderscheidt zich door nieuwsgierigheid en de motivatie om te blijven leren en zichzelf te verbeteren in zijn/haar vak. Meesterschap gaat niet om het eindpunt (meesterschap), maar om de weg ernaar toe. We helpen je graag op deze weg met Het Nationaal Onderwijs Congres Caribbean.”

logo HNOCC blauwe achtergrondNa het openingswoord starten verschillende inspirerende en praktijkgerichte workshops. Deelnemers stellen zelf een gevarieerd en leerzaam programma samen. Naast de workshops is er ruimte om met collega’s en sprekers in gesprek te gaan over de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en de nieuwste producten in het onderwijs en opvang.

Ga voor meer informatie en tickets naar: www.hetnationaalonderwijscongrescaribbean.nl