28
Sun, Nov
14 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Zaterdag 8 december zal er vanaf 4 uur ‘s middags in de Nieuwestraat een speciale kerstmarkt plaatsvinden. Om gezellig samen in de sfeer te komen voor de feestdagen zijn diverse kerstkraampjes opgebouwd en wordt de wijk uitgebreid in thema versierd.

Christmas Fair Pietermaai 01Met maar liefst 80 kramen zal dit de grootste editie van dit evenement ooit worden.

Jazz Café Miles, Restaurant Mundo Bizarro, Restaurant Ginger, Pietermaai Kiosk en Restaurant La Cantina Del Patron organiseren dit jaar samen deze openbare kerstmarkt. De bezoekers kunnen hier een echte kerstbeleving verwachten met kerstartikelen, hapjes, kleding en nog veel meer gezelligheid in en rondom de kraampjes. Dit jaar is er een speciale ‘Santa corner’ ingericht, waar kinderen bij de kerstman op schoot kunnen voor een leuke foto. Daarnaast biedt de kerstmarkt de ideale gelegenheid om je kerstcadeaus in te kopen.

Voor de hele familie is deze avond iets te doen op de Christmas Fair Pietermaai in de Nieuwestraat. Bij ieder organiserend restaurant in de straat zullen vanaf het begin van de avond diverse live-bands beginnen te spelen, om zo het feest compleet te maken. Tevens zal dansgroep Chloes’s showdance om 05:15 PM en om 06:00 PM een unieke danceact opvoeren.

Entree voor de kerstmarkt is gratis en iedereen is welkom op deze feestelijke avond!