13
Thu, Jun
6 New Articles

Ingezonden

Willemstad - Accountants, banken en projectontwikkelaars. De drie gevaarlijksten op dit eiland volgens heer Wiels.

En gelijk had heer Wiels en gelijk heeft hij gekregen gezien deze stelling want al is hij al enkele jaren geleden doodgeschoten in opdracht van deze elite, zijn werk gaat door en de zaken nemen precies de wending zoals hij het voorzien had. Zijn dood heeft niet tegengehouden met waar hij zijn leven aan gaf en dat was eens de grote corruptie en vele maffia praktijken bloot te leggen.

Nu vallen de grote die er achter deze corrupte zaken zitten.
- Een wereldbedrijf KPMG valt uit elkaar en probeert zaken te redden via een neven bedrijf Bearingpoint.
- UTS en hun gokken is totaal uit elkaar gespat en is nu op het randje van faillissement.
- De Nationale Bank staat te wankelen en discutabele personen moeten deze bank nog redden.
- Praten we nog niet over de banken zoals een Giro en andere die alsmaar van eigenaar wisselen en eigenlijk ten dode zijn opgeschreven. Die banken die nog wat draaien teren blijkbaar nog op de laatste witwas praktijken die Nederland nu ook de kans ziet om deze aan te pakken.
- De vieze witwasconstructies zijn openbaar geworden en worden nu stukje voor stukje aangepakt.
- Verzekeringsmaatschappijen die overgenomen zijn door duistere mensen, veelal vanuit Venezuela, staan ook op wankelen.
- En we zien dat de lokale maffia, die drugs en gok related zijn, andere mensen naar de voorgrond schuiven om zo de oude Don’s wat meer bewegingsvrijheden (vrijwaring) te geven.

Blijft er nog een tak over en dat zijn de projectontwikkelaars die heer Wiels expliciet ook over had. Deze tak is nu nog het minste in de kijker maar gaat ook door de mand vallen met hun honderdtallen miljoenen die gespat worden op de eilanden! Al doet de koning van Nederland er alles aan om deze hoek (zijn leverende tak) te beschermen en zelfs bij te staan, toch zijn er al ogen gericht op deze royal resorts en bouwwerken.

Buiten dat zag je duidelijk bij de natuurramp op st Maarten dat de koning wel overduidelijk belangen heeft op dit eiland! Er werden persoonlijke “vrienden” beschermd door zijn leger. Een leger die niets anders te doen had de eerste dagen dan “zaken” veilig te stellen en die personen veilig te verplaatsen naar veilige oorden.

Heer Wiels, uw missie is bijna voltooid en uw opzet is bijna in zijn geheel gelukt. Veel wordt er de laatste tijd opengetrokken en wordt, zonder dat het velen weten, aangepakt. Jammer is dat door de ook corrupte justitie onschuldigen aangewezen en veroordeeld zijn voor uw dood. Maar we weten beiden dat de waarheid ook in deze zaak eens naar boven gaat komen. Dan gaan ook deze vuile praktijken in justitie en dat gehele apparaat in de beerputmallemolen.

U heeft uw leven gegeven maar het is niet voor niets geweest en het wachten is op de definitieve slag waar de absolute beerput open zal gaan en grote projectontwikkelaars (CIA beschermd of niet) en hun beschermde justitie gaan vallen.