06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Zoals ik al vanaf zondag over de beslagname van ConocoPhillips schreef, er is iets goed mis en veel wordt ons verzwegen. Dat wordt ook nog eens bevestigd door staatssecretaris Raymond Knops.

Wat de laatste dagen wel duidelijk wordt is dat de gehele beslagname een duidelijk spel is van Amerika en Nederland tegen Venezuela.

Als spelers zijn gekozen onze 3 eilanden; Aruba, Bonaire en Curaçao. Zij worden letter en figuurlijk in zee gesmeten om vies stinkend geld los te krijgen van een Venezuela en dat met medewerking van het lokale corrupte gerecht. De ene na de andere beslagname is gaande. Het gaat niet meer alleen over wat connectie heeft met Venezolaanse olie maar ook lokale takken worden meegetrokken in de smerige Amerikaanse politiek. Wat dacht u van de offshore, banken en Venezolaanse bedrijven die ook aan de beurt gaan komen? Want al lang is Amerika bezig om Venezuela op de knieën te krijgen en zijn het hun daden die maken dat Venezuela er zeer slecht aan toe is op dit moment. Ondanks dat wil Venezuela niet opgeven en zo worden er nu Nederlandse eilanden bij betrokken die bindingen hebben met Europa en dat via dat hypocriet landje Nederland.

Je zou dan denken Nederland komt op voor hun koloniën en zeegebieden maar zoals we al langer weten, Nederland is een land die zeer snel de sleutel uit handen geeft! In dit geval zijn de eilandelijke bewoners als gijzelaars overgedragen aan Amerika. Een Amerika die het geen zier kan schelen wat er met die paar honderdduizend mensen gaat gebeuren op die kale rotsen. Het gaat Amerika om de macht van en over Venezuela en het geld wat ze terug willen zien. En dat gaat over lijken als het moet!

In plaats dat het moederland Nederland hun burgers overzee beschermt, is het een Nederland die het hypocriete spel aan het spelen is samen met Amerika. Dat is de reden dat er tot dusver geen vragen aan een consul van Amerika gesteld worden en mag deze hier blijven als waarnemer. Ook is duidelijk te zien de al lang opgezette verscherping van de bewaking van het Amerikaans consulaat! Het is ook de reden dat het lokale gerecht akkoord gaat met alles wat op hun bureau belandt. Dat alles onder Amerikaanse druk.

Nederland is het hypocriete land dat enkele honderdduizend mensen wil offeren om in een goed blaadje te blijven staan bij een vies moordlustige Amerika. Het maakt van Nederland met deze actie een van hen. Moordenaars op afstand en wij als Nederlandse burgers overgegeven als pionnen op een zinkend schip.

Wanneer gaat de lokale bevolking zien wat het spel is van Nederland? Wanneer gaat men eens achter die mensen staan die al voor vele vrijheden hebben gevochten. Zij die hun leven hebben gegeven, allemaal om geen politieke pion te zijn van een hypocriet Nederland wat slaaf is van een Amerika.