06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

Waarom de twee pantservoertuigen?
Waarom de eenheid explosieven?
Waarom meer militairen op de eilanden?
Waarom de bemoeienissen van een Tweede Kamer over militaire inzetkracht?

Geloof me, deze zijn er niet omdat we een buurman hebben die het momenteel moeilijk heeft. Deze buurman wordt beschermd door een Rusland, Cuba maar ook een China en die lacht om die paar kakkerlakken voor hun eilanden!

Het hele militair gedonder is omdat Nederland weet dat er wat groots gaat gebeuren op de eilanden. Nederland weet dat er een totale chaos gaat komen en dat er bewegingen zijn die de bevolking in alle staten zullen brengen. De leugens van de huidige regering Rhuggenaath zullen klappen en mensen zullen merken dat er exorbitante prijsstijgingen maar ook grote schaarste gaat komen als men ziet waar deze regering mee bezig is.

De roestbak zal sluiten, de werkgelegenheid zal sterk dalen, vele bedrijven gaan sluiten of worden de grond ingewerkt. Het verkrijgen van voedsel zal die vormen aan gaan nemen zoals in Venezuela en de prijzen zullen exorbitant zijn. Alles wijst er op dat de PAR/MEP clan met hun corrupte mensen deze eilanden ten onder zullen laten gaan om zo alles wat niet mee doet aan hun corruptie opgeruimd zullen worden. De groepen gewapend zijn al enorm gestegen en achter de schermen zijn er diverse “legertjes” met zware criminelen die meteen hun kans zullen nemen als de chaos ingezet gaat worden. Water en elektraprijzen rijzen nu al de pan uit en vele huishoudens kunnen niet meer betalen. Onvrede hoor je en zie je overal. En dan de oudjes die hun levenlang gezwoegd hebben en nu afgescheept worden met enkele honderden guldens waar ze een maand rond mee moeten komen! En dan praten we nog niet over een zwijnenstal van een ziekenhuis waar men jaren al aan het vechten is hoe het geld weggesluisd moet worden! Bij de bouw van een nieuw ziekenhuis waar men nu al van weet dat vele apparaten en vele goederen nooit dat ziekenhuis zullen halen en dienst zullen gaan doen voor de bevolking!

Opvallend zijn de laatste dagen het leger privé jets die af en aan vliegen naar dit eiland en de daaraan vele verschuivingen in de lokale financiële markt. Vergeet niet, een heer van den Tweel doet niet voor niets zijn goeddraaiende AH verpatsen. Dat is niet omdat hij in wil krimpen wat werkelijk een zwets verhaal is! En deze heer is momenteel niet de enige die zijn handel afstoot op deze eilanden! Valt het u niet op dat de hotels/projecten zo slecht draaien en dat ze volgens bronnen allen de zaak aan het uitmelken zijn zolang het nog kan!

Het is duidelijk dat er wat groots aan het broeden is en het is duidelijk dat de Nederlandse defensie hier niet is om die verdwaalde Venezolaan tegen te houden of even heer Maduro op zijn kop te zitten. Nederland heeft plannen voor deze eilanden en die plannen worden elke dag duidelijker!

De oorlog zal er niet komen met onze buren, de oorlog zal zijn onze lokale bevolking tegen een Nederland en hun corruptie op deze eilanden! Nederland is een opstand aan het uitlokken en vele mensen zullen moeten gaan vechten voor een bestaan. Van vele zal dit bestaan binnenkort afgenomen worden denkende aan de ISLA, UTS, Fefijk, Middenstand, sluiting financiële markten, bedrijven en de vele zelfstandigen bij wie meer en meer het bestaan onmogelijk gemaakt wordt door corrupte overheidsinstanties, justitie en belastingen.

Het is duidelijk in gang gezet en defensie heeft maar een doel; de coke- en goklijnen veiligstellen en dan vlug wegtrekken en de zaak laten zinken. Deze informatie is vanuit inside mij ten ore gekomen en laten we hopen dat deze insiders het mis hebben.