06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

Willemstad - Nee, niet de eerste keer en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Je kunt niet verwachten dat een minister alle stukken leest en dan pas zijn/haar handtekening zet!

Maar wat is het ware addertje?

Want hier spreekt men over een fout van Openbaar Ministerie die de minister een vervroegde vrijlating heeft laten tekenen net zoals in een eerdere geval wat vreemd genoeg alsmaar gebeurd bij pedofiele “vriendjes”.

Alles wijst er op dat het Openbaar Ministerie een beschermorgaan is van de eilandelijke pedofilie op Aruba. Dezelfde lijn die we bij justitie zien op de andere eilanden. Dat komt omdat vele van die personen zetelend in de justitie aangesloten zijn bij de vrijmetselarij en bepalen wat kan en niet kan in de rechtsgang zo ook de zogenaamde “fouten”! Duidelijk zien we bij deze Arubaanse “toevalligheden” dat het niet over toeval gaat maar dat we spreken over bewuste fouten ter voordele van de pedofilie. Het is toch over duidelijk dat justitie met een Openbaar Ministerie en rechterlijke macht de pedofilie boven de wet plaatsen en zo via “toevalligheden” en “foutjes” deze groep beschermen. Beschermen is duidelijk als je ziet waar diverse pedofielen te werk zijn gesteld.

Er zijn twee wetboeken.
Een voor de arme sloeber en domme burger en een tweede is geschreven ter bescherming van een elite groep en hun pedofiele vrienden.

Dat is nu wederom bewezen.