06
Wed, Dec
0 New Articles

Foto: John H Baselmans

Ingezonden

Nadat gisteren de melding binnenkwam bij MKK over mogelijke moorden van bekende personen en politici op dit eiland is er meer informatie losgekomen wat er werkelijk gaande is in deze wereld. Ondertussen zijn er 6 namen in ons bezit waarvan er 3 van Arabische komaf en 1 van Colombiaanse komaf.

Ook is in ons bezit de naam van een oud-politicus die regelmatig contacten heeft met de Colombiaanse persoon, degene die losliet dat er veel op komst is. Van 4 zijn de verblijfplaatsen bekend. Het is nu ook duidelijk dat de Colombiaan die aanwezig was bij de moord op een Nederlander afgelopen zaterdag in Campo, in verband staat met wat er gaat komen. Campo was waar deze Colombiaan in opdracht van "vader" moest kijken of er geïnvesteerd kon worden. Iets ging er kennelijk mis en Colombiaanse "vader" heeft nu de zoon verboden om zich nog te laten zien in Campo. Ook is bekend wie de minister is die als eerste om het leven gebracht zal worden. Het heeft veel te maken met de verkoopzaak Campo.

Ondertussen blijken de spanningen hoger opgelopen te zijn en is onze moordenaar vreselijk nerveus. "Het is groot, erg groot" waren nog zijn woorden. Dat blijkt wel als je mensen levend verbrandt en een ander vergiftigt, dan weet je dat deze mensen nergens voor terugdeinzen.

Opmerkelijk is dat zowel de Procureur Generaal als Openbaar Ministerie als de Minister van Justitie niet geïnteresseerd zijn in de namen en de plannen van deze personen. Dat verklaart dan ook waarom RST zich ook alsmaar op de achtergrond houdt. Dat de maffia diep geïnfiltreerd is op onze eilanden is duidelijk want waar je ter wereld ook melding maakt van dit soort zaken, neemt men dit serieus. Op deze eilanden wordt het verzwegen, zoals de moord op Campo, het verbranden van het meisje, moord heer Wiels en heer v. Ierland, puur omdat het nu overduidelijk is dat veel vanuit de justitiële hoek komt! Of kunnen we zeggen, is het de justitie die dit alles bewust door laat gaan zodat de ene groep de andere elimineert.

24 uren verder en vrijwel alle pers als justitie zwijgen, bang voor represailles vanuit de maffia. Nu weten we het zeker; "Curaçao IS een maffia eiland".

Movimentu Kontra Korupshon
John H. Baselmans-Oracle