13
Thu, Jun
6 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - "Uitzonderingstoestand" Zittingsjaar 2019-2020-168 Curaçao. 

23 juni is er een concept wet ingediend die artikelen bevat die dicht bij de regels van Wereld Oorlog 2 onder Hitler zijn opgelegd naar bepaalde groepen toe!

Heer Rhuggenaath en zijn "team" maakt het nog een stap erger en ontneemt de burger ALLE rechten waar men internationaal onder valt. Als een dictator gaat deze man alle vrijheden van de burgers ontnemen!

Wij als MKK hebben deze voorstellen al naar enkele internationale organisaties gestuurd en de eersten hebben al met afschuw gereageerd!
Dit alles gebeurt onder de Nederlandse vlag en onder de door het koninkrijk getekende internationale verdragen!

Hoe is het mogelijk dat anno 2020 deze soort wetten nog voorgesteld/ ingediend worden? De gouverneur kan alleen haar afschuw uitspreken dat er nog politici bestaan die in de huidige democratie een dictatuur willen opzetten!

Het woord is aan de gouverneur die namens de koning der Nederlanden moet gaan beslissen of Nederland misschien niet op de internationale zwarte lijst komt te staan als zijnde een communistisch, dictatoriaal regiem.

Het kan niet waar zijn dat Nederland dit riskeert c.q. door laat gaan! Wij burgers hebben de vrijheden in vele verdragen vast staan en de lokale politiek kan deze niet via de lokale maffia doordrukken.
thumbnail wetbrief