13
Thu, Jun
6 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Is het u opgevallen de smoes van COVID-19 uitgekraamd door de Maduro en Curiels Bank. O, wat is deze bank blij met het virus gezien al hun zeer snelle stappen die genomen worden!

Vele kleine filialen verdwijnen en wij als klanten moeten het maar met een machine of een internet doen die lokaal stotterend door het leven gaat! We lezen nu al een geruime tijd dat door de COVID-19 er aanpassingen gedaan worden in het bankieren.

Behalve dat we uren in lange rijen buiten in de zon moeten staan en er bewakers zijn die er eigen “Corona” regels op na houden, zijn we als “Amigu” niet meer zo welkom. Nee, we moeten het doen met veelal “lege” pinautomaten of automaten die “buiten werking” zijn! Met zo’n regelmatig voorkomend ongemak moet je bijvoorbeeld van Barber helemaal naar de stad om iets te kunnen pinnen! Ja want door hulp van de zogenaamde overvallers van pinautomaten doet MCB ook geen moeite meer om de automaat op Tera Cora nog terug te plaatsen!

Van “Amigu” zijn we gedegradeerd naar “afvallende lastige” klanten zeker op Bandabou!

De smoes COVID-19 is wel erg kort door de bocht heren directie, want vele jaren geleden toen ik u benaderde over de vreselijke staat van de Barber Branche, werd er mij verteld door u persoonlijk dat dit filiaal op sluiten stond! Wist u dan al vele jaren van tevoren dat er een COVID-19 virus u zou helpen om via die smoes filialen te sluiten?

Het is duidelijk uit uw advertenties dat we als kleine klant het zo onmogelijk gemaakt moeten worden met uw elektronica zodat we verdwijnen bij u. Het ergste zijn de hele oude mensen die elke 2 weken trouw bij u, bijvoorbeeld Barber branche, geduldig stonden te wachten om hun uitkering uitbetaald te krijgen. Deze mensen worden door u simpel gedumpt en afgeschreven! Want laten we eerlijk zijn, daar verdient u niets op en och wat is trouwens Bandabou? Duidelijk een deel van het eiland wat van alles verstoken wordt door commercie maar ook overheid! Nu, in dat rijtje hoort u als MCB dus duidelijk ook bij, dat is nu wel duidelijk!

Ajo, bo Banko Amigu!