13
Thu, Jun
6 New Articles

Ingezonden

Gestaag lopen de aantal positief geteste personen op, op Curaçao. Geen wonder want zoals de epidemioloog heer Gerstenbluth alsmaar herhaalt; “we testen ook veel meer”!

Curaçao heeft volgens de huidige statistieken 164,100 bewoners en zoals we weten hebben deze 164,100 allemaal in hun RNA-string het Corona virus! Niet één mens is zonder deze RNA-string!
Van deze bevolkingsgroep zullen er ongeveer 65,700 personen zijn die nooit iets van het virus zullen merken.

98,400 personen zijn er statistisch gezien de mensen die vatbaar zijn dat hun RNA-string kan gaan activeren!

Daarvan zullen er 10% positief getest worden met de huidige test die absoluut niet accuraat is!

Dus, 9,840 personen op dit eiland zijn positief en dat is een gegeven en percentage wat wereldwijd terug te zien is.

Nu denkt een lokale epidemioloog heer Gerstenbluth dat hij de natuur kan afremmen, erger nog zelfs manipuleren! Een waangedachte want door mensen in huizen op te sluiten is bewezen, in diverse landen, dat de aantallen geïnfecteerde een explosie doormaken! Erger nog, men activeert het virus buiten de natuur om! Het bewijs zien we dat bij megademonstraties en bijeenkomsten en zelfs de testen van de WHO via “test manifestaties” ER GEEN corona uitbraken zijn gekomen! Berlijn met 5 miljoen mensen op een kluitje, geen virus uitbraak onder de groepen! En zo ook in de vele landen als Frankrijk, Duitsland, Nederland (mondkapjes test in Amsterdam en Rotterdam en de manifestaties op Manieveld en in diverse steden) zijn geen uitbraken ontstaan. Maar bij relatief kleine groepen en binnen opgesloten gezinnen wordt het “virus” juist getriggerd door het opeenhopen van mensen in een relatief kleine ruimte!

Nu gaat epidemioloog heer Gerstenbluth alle mensen weer een illegale niet bij een wet vastgelegde (toegegeven door heer Rhuggenaath, 14 sept) huisarrest geven om zo de mensen in kleine gemeenschappen stuk voor stuk te infecteren! Hoe tegenstrijdig kan je zijn?

Als epidemioloog heer Gerstenbluth niet was gaan experimenteren en niet als een god had gehandeld, was ons eiland allang door de crisis geweest en waren onze kleine 10.000 positief geteste mensen alweer op de been en waren we zoals Zweden, Rusland, China weer gewoon bezig met het dagelijks leven, handel en ons toerisme. Dankzij deze “experts” zullen we nog ruim een jaar doormodderen zonder toekomst, inkomen, handel en toerisme!

Ondertussen hebben we al vele maanden met, waanzinnig onsamenhangende tegen de wetten om regels en beperkingen, moeten leven en gaat de explosie dan toch komen! Het ergste is dat door het dom handelen van de zogenaamde “experts” de natuur nu dubbelhard toe gaat slaan, iets wat in Aruba al gaande is! Een virus komt en deze gaat niet voordat deze zijn werk heeft gedaan.

Heer Gerstenbluth wees eens eerlijk met de cijfers, u weet drommels goed dat de rapporten van uw collega’s rond de wereld, momenteel ALLEMAAL toegeven dat het een politieke farce is die medisch uitgespeeld wordt! EN DAAR MAAKT U ZICH OOK SCHULDIG AAN! Blijkbaar was u die dag dat u de eed van Hippocrates afgelegd heeft niet bij de les! Trouwens u zegt zelf een kapje dragen heeft geen zin, zie nu alle slaven lopen met een kapje! Zoals de cijfers nu gaan komen, zal Curaçao alleen al minimaal 10.000 positieve gevallen krijgen en geloof me, er gaan er nog meer komen door het wanbeleid en het illegaal opsluiten en beperkingen opleggen door de huidige lokale experts.

En de mensen slapen door, zien geen rapporten in en slikken alles als slapende apen lui liggend onder een boom met de gedachte van “we zien morgen wel”!

MORGEN hebben uw kinderen geen toekomst, geen eten, geen onderwijs en geen dak boven hun hoofd!

Dat door uw dom en achterlijk handelen in deze dagen!