06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

INGEZONDEN - Wat zijn we hier op Curaçao goede acteurs. Ondanks dat onze epidemioloog duidelijk aangeeft wat en niet te doen, hebben we een leger aan komedianten en zelfs levende doden als je mag geloven wat die mensen mankeren.

Even wat duidelijke stellingen van onze epidemioloog:

-Temperatuur meten van personen onnodig en zelfs strafbaar!
-Mondkapjes dragen indien alleen als je te dicht op elkaar staat wat op dit eiland niet veel voorkomt!
-Kantoren en scholen desinfecteren hebben GEEN zin!
-Kantoren en scholen meerdere dagen sluiten is totaal onzinnig!

Temperatuur opnemen aan de deur van een winkel of bedrijf is absoluut onzinnig maar ook nog eens strafbaar!

Mondkapjes dragen is lokaal een mode!

24 augustus werd door de epidemioloog duidelijk gesteld dat ook niet bewezen is dat een mondkapje dragen helpt en zeker niet buiten of in open ruimtes! Er werd geadviseerd om in kleine ruimtes misschien wel een kapje te dragen al is het NIET verplicht!

Het zogenaamde “deep cleanen” is een farce en alleen een geld stelen van bedrijven en scholen. Een virus gaat niet op een bank of stoel plakken, als er een transmissie is dan is het via de lucht. Dus deze show is totaal overbodig en ruikt zelfs naar oplichterij!

Het sluiten van kantoren en scholen is ook een overdreven ziekelijke niet onderbouwde regel! Alles wijst op een modegril, om zogenaamd niet te hoeven werken of lessen te volgen. Niets zegt dat je een bedrijf of school moet sluiten! Het is een eigengemaakte overdreven regel.

Bedrijven, schoolbesturen, overheid en mensen privé zijn eigen regels aan het maken en gaan zelfs zover dat men mensen weigert als je hen erop attendeert dat ze buiten de regels/wetten om aan het werken zijn.

Wanneer gaat de overheid juist deze zaken aanpakken en duidelijk maken wat wel en niet kan? Al deze toneelstukjes zijn er omdat er geen duidelijke regels zijn en ze per persoon anders geïnterpreteerd worden!

Stop met toneelspelen, u overbelast uw kinderen en vele mensen met onzin die nergens op slaat!