06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

INGEZONDEN - Nederlandse gepensioneerde van 78 jaar in elkaar geslagen en tegen de grond gewerkt bij belastingdienst Punda te Curaçao!

Vanmorgen rond half 11 werd de al 15 jaar wonende op Curaçao, Nederlander R.G. bij belastingdienst Punda in elkaar geslagen en tegen de grond gewerkt door 2 bewakers met een knie op schouder! Vervolgens werd hij hardhandig naar buiten gewerkt omdat deze man geen mondkapje droeg om medische redenen! Het is niet te geloven, ondanks dat er geen VERPLICHTING en wet is van kapjes dragen, blijken er bewakers te zijn die de regels niet kennen en zelfs de harde hand hanteren zoals bij deze 78 jarige man! Een oude man die wegens medische redenen een mondkapje niet kan dragen en dit ook kenbaar heeft gemaakt!

We hebben een minister-president genaamd heer Rhuggenaath die met zijn mooie woorden alsmaar komt dat we als mensen deze crisis gezamenlijk moeten aanpakken. Het “aanpakken” lijkt erop dat mensen bewust letsel toegebracht moet worden en ze als vuil op de straat dumpen. En we hebben een heer Gerstenbluth als epidemioloog die alsmaar vertelt dat mondkapjes GEEN vereiste is omdat het geen nut heeft!

Het is een schande dat er op het eiland Curaçao een ouder persoon die simpel zijn belastingen kwam afhandelen, in elkaar geslagen wordt! Een eiland wat zich voordoet als een vriendelijk eiland! En elke toerist (met geld) welkom is.

De degeneratie is duidelijk ook op ons eiland gaande en de vriendelijkheid, denken wij, is verdwenen! Want als je oudere mensen slaat, op de grond werkt en met de knie op de schouder gaat zitten, ben je gewoon een beest! Het trieste is dat zowel de pers als de politiek totaal geen aandacht besteden aan dit geval en zal de aangifte bij de politie, zoals altijd, verdwijnen in een scradder!

DAT IS CURACAO 2020 in coronatijd!!