06
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

INGEZONDEN - Ondanks dat we aan de cijfers totaal geen bedreiging zien, is men op vele plaatsen op de wereld bezig om het virus in stand te houden!

Waarom wil men zo graag angst kweken en mensen valse cijfers voorhouden?

Waarom zijn er weer andere landen die hun economie draaiende houden om zo niet mee te doen aan deze hype?

Maar mooier is het voorbeeld van die landen die na een verloop van tijd stopten met de hype en als de donder maakten de economie op te pakken!

Vragen die simpel beantwoord kan worden als men ziet welke “Corona subsidiepot” er bij elk land achter de hand staat. Elk land op de wereld heeft al jaren geleden een soort “Virus subsidiepot” gemaakt waar men per land de miljarden instortte die ze dachten nodig te hebben voor een epidemie! Dat wil zeggen dat er momenteel een subsidiepot is die de gehele Corona farce financieel dekt.

Hoelang een land hun farce virus in stand houdt, hangt helemaal af wanneer de pot op raakt!

Zo heeft Nederland een mega pot die blijkbaar tegen de honderd miljard loopt en is Nederland ermee gebaat om nu eindeloos te delen uit deze subsidiepot! We zien het nog duidelijker bij de lokale eilanden. Eilanden die niet onder Nederland vallen zijn grotendeels weer gewoon open en hebben hun economie alweer grotendeels hersteld! Maar de Nederlandse eilanden blijven maandelijks schooien voor geld uit de Nederlandse pot!

Amerika is ook een mooi voorbeeld waar blijkt uit cijfers dat deze een honderden miljarden pot hebben en die wil de regering nog snel even “verdelen”. Niet onder de arme mensen maar armen van de grote bedrijven en politiek. Hetzelfde zien we in Nederland, Frankrijk en Spanje en in mindere mate Duitsland waar men ruziet om de pot waar 2 partijen menen recht op te hebben!

Covid-19 zal blijven bestaan zolang de subsidiepot op is! Je zag het heel duidelijk in China en diverse landen die per direct beweerden dat er geen gevaar meer is voor Covid-19 en per direct werden alle zaken rond Covid-19 afgebroken en testen gestopt! De Economie is in die landen nu booming! Miljarden en wereldwijd triljarden is de Corona pot en dat is wat de ernst van dit virus per land bepaalt!

Ondertussen lachen Rusland en China en nog wat andere kleinere mogendheden want zij maken weer miljarden met het opkopen van alles wat los en vast is in die landen die het virus boven een economie plaatsen en hun burgers alles ontnemen!

En dat zien we overduidelijk op ons kleinschalig eilandje genaamd Curaçao! Onze epidemioloog en de regering hebben dezelfde doelstellingen. Zuig die pot uit en laat je land vallen, allemaal voor die Nederlandse subsidie Corona pot.