24
Mon, Feb
11 New Articles

BOONCHI WOWO PRETU - Ta un kuminda  masha gusta. Su preparashon ta bai meskos ku boonchi kora.

RECEPTEN - KARNI STOBÁ is een heerlijke hoofdgerecht vanuit de Antillen. Het is een makkelijk gerecht. Sommige eten het met brood of rijst of gebakken friet. Karni stobá kan je op elk moment eten in de middag of in de avond op een feest of een evenement.

RECEPT - Een gezonde smoothie hoort ook bij. Deze smoothie geef je een boost.

GEZONDHEID / BIBA SALÚ - Een ketogeen dieet betekent een dieet dat weinig koolhydraten eet en waardoor je lichaam effectief vet gaat verbranden. ketogeen dieet (ketose) is een normaal proces dat er voor zorgt dat je lichaam blijft werken als je weinig koolhydraten eet. Als je disipline hebt kun je levenslang ketogeen dieet volgen.

GEZONDHEID/ BIBA SALU - Attention Deficit/Hyperactivity Disorder (ADHD) is een verzamelnaam voor snel afgeleid en hyperactief gedrag. Mensen met ADHD noemen het zelf vaak 'een vol hoofd' en zijn ook graag en veel bezig met uitzoeken wat er dan allemaal in het hoofd afspeelt, in plaats van zich bezig te houden met het werk of leerstof.

CORONAVIRUSSEN - Coronavirussen zorgen over het algemeen voor klachten aan de longen en luchtwegen. Sars en Mers zijn coronavirussen waar mensen ernstiger ziek van kunnen worden.

Advertentie