19
Mon, Apr
0 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Den Haag - Na de vertoning in Team West van beelden van een zware mishandeling op het Centraal Station van Den Haag heeft zich op woensdag 14 april een 18-jarige man uit Zoetermeer gemeld aan een politiebureau.

Amsterdam - Op donderdagochtend 15 april 2021 heeft de politie een grootschalige integrale controle op transportvoertuigen uitgevoerd in het Westelijk Havengebied.

Middelburg - De recherche heeft twee verdachten gehoord die naar aanleiding van een aanhouding op 7 maart na een demonstratie in Middelburg agenten en BOA’s online hebben beledigd.

DEN HAAG - Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden maakt zaterdag 24 april via een video-opname de winnaars van de finale van het Prinses Christina Klassiek Concours bekend.

DEN HAAG - Vanwege corona maakten veel gemeenteraden, provinciale staten en algemene besturen van waterschappen het afgelopen jaar de overstap naar digitaal vergaderen en het nemen van besluiten.

DEN HAAG - Hare Majesteit Koningin Máxima neemt, als erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas, een muzikale verjaardagstaart in ontvangst tijdens een feestelijk programma dat zondag 16 mei wordt uitgezonden.

Advertentie