13
Thu, Jun
6 New Articles

politie

Sint Annaparochie - Bij een geweldsincident aan de Dirk Janszstraat in Sint Annaparochie zijn op zondag 12 mei drie personen gewond geraakt. Enige tijd later heeft de politie drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en zoekt beelden en getuigen van het incident.

Op zondag ontving de politie omstreeks 21:45 uur een melding van een incident aan de Dirk Janszstraat in Sint Annaparochie. Bij het incident zou zijn gestoken met een mes en zou er ook zijn geslagen met een kettingslot. Hierbij raakte een 18-jarige man, een 22-jarige man, en een 20-jarige man uit de gemeente Waadhoeke gewond. De drie slachtoffers zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen
De politie startte naar aanleiding van het incident direct een onderzoek. Hierop konden enige tijd later drie personen worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De 27-jarige man en de twee minderjarige verdachten uit de gemeente Waadhoeke zitten vast en worden verhoord. De politie doet onderzoek naar de toedracht en achtergrond van het incident en sluiten daarbij meerdere aanhoudingen niet uit.

Politie zoekt beelden en getuigen
We hebben al met getuigen en betrokkenen gesproken, maar we zijn nog steeds op zoek naar tips en informatie. Heeft u het incident zien gebeuren? Heeft u iets gezien of gehoord wat met dit incident te maken kan hebben, en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of beschikt u over camerabeelden waar het incident of mogelijke betrokkenen te zien zijn? Deel deze informatie dan met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.