23
Fri, Apr
0 New Articles

politie

Breda, Hazeldonk - Een 23-jarige veelpleger uit Rotterdam zit vast op verdenking van diefstal / heling. Bij een controle op de A16 bij Hazeldonk vonden agenten goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Agenten controleerden op vrijdagavond 10 juni 2016, omstreeks 20.45 uur, de bestuurder van een Suzuki Alto. Er zou namelijk mogelijk iemand achter het stuur zitten zonder geldig rijbewijs. En dat bleek het geval. De 23-jarige automobilist uit Rotterdam had een ontzegging van de rijbevoegdheid. Ook stond er nog een boete voor hem open.

De agenten zagen op de achterbank een tas staan met daarin vijf units van Volkswagen inbouwnavigatie apparatuur. Het is bekend dat dit soort apparatuur vaak wordt buitgemaakt bij auto inbraken. Ook lagen er inbrekersgereedschappen in de auto. Daarnaast staat de 23-jarige man uit Rotterdam bekend als zogenaamde veelpleger.

Hij vertelde dat hij de vijf navigatiesystemen van een onbekende via Marktplaats had gekocht voor € 750,- De verdachte werd gearresteerd op verdenking van diefstal/heling en overgebracht naar het politiebureau. Er volgt nader onderzoek naar de herkomst van de navigatie apparatuur.