26
Wed, Feb
0 New Articles

DEN HAAG - Het kabinet onderschrijft de conclusies van het SER Jongerenplatform en wil het perspectief van jongeren structureel betrekken bij beleidsvorming. Daarom gaat het kabinet, op voorstel van het SER Jongerenplatform, een ‘generatietoets' invoeren bij de ontwikkeling van wet- en regelgeving.

De huidige marinierskazerne: de Van Braam Houckgeestkazerne in Doorn.

DEN HAAG - De mariniers verhuizen, als het aan Defensie ligt, niet naar Vlissingen. In plaats daarvan wordt gedacht aan een nieuwe kazerne op Kamp Nieuw Milligen bij Apeldoorn. Dat staat in het voorgenomen besluit dat het kabinet vandaag nam.

Koning Willem-Alexander en staatssecretaris Mona Keijzer spreken in de Beverwijkse binnenstad met ondernemers. Foto ©Ministerie van EZK

BEVERWIJK - Zijne Majesteit de Koning heeft donderdag 13 februari samen met staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) in Beverwijk een werkbezoek gebracht in het kader van de detailhandel in binnensteden.

DEN HAAG - Door nieuwe afspraken tussen de landen in het stroomgebied van de Rijn worden de rivieroevers nog beter bestand tegen wateroverlast en wordt de waterkwaliteit verder verbeterd. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft daartoe vandaag tijdens de Rijnministersconferentie in Amsterdam een slotakkoord bereikt.

More Articles ...