20
Wed, Oct
0 New Articles

Foto’s: Cainva Isenia/Nostisia

Algemeen

DEN HAAG - De regering van Curaçao is toch akkoord gegaan met de aangepaste wetsvoorstel COHO. De Rijksministerraad werd nog even geschorst voor een spoedvergadering met Kabinet Pisas om persoonlijk van hem te horen of hun aan de gemaakte afspraken akkoord zijn zonder voorbehoud, waarna de Rijksministerraad toch door kon gaan.

Curaçao toch akkoord met COHO blije gezichten voor rmr 02Na afloop van de Rijksministerraad liep de heer Silvania gelijk naar de dienstauto en Gevolmachtigde Minister Carlson Manuel verwees de aanwezige media naar de door Pisas met spoed ingelaste pers conferentie op Curaçao.

Omdat de Minister van Financiën Silvania en de gevolmachtigde minister reeds vertrokken waren stond Staatssecretaris Raymond Knops alleen Caribische pers te woord. Hij gaf aan verrast te zijn geweest over de interview dat de heer Silvania de dag ervoor had gegeven in het NPO radio1 programma nieuws bv.
Curaçao toch akkoord met COHO na rmr gevolmachtigde verwees persmoment op curacao 01Curaçao toch akkoord met COHO droevige gezicht na afloop rmr