22
Fri, Jan
0 New Articles

Algemeen

Den Haag - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is woensdagmiddag 5 oktober aanwezig bij het symposium “Global Minds” dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van het vierhonderdjarig

bestaan van Koninklijke Vopak N.V. Voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan houdt de keynote speech. Daarnaast geeft fotograaf Jimmy Nelson een presentatie. Het symposium vindt plaats in de Cruise Terminal te Rotterdam. Vopak is wereldwijd een grote speler in onafhankelijke tankopslag, gespecialiseerd in opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen, olieproducten, biobrandstoffen, eetbare oliën en LNG (Liquid Natural Gas). Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals op strategische plaatsen langs belangrijke vaarroutes.
 
Tijdens het symposium is er aandacht voor het programma WeConnect. Vopak medewerkers wereldwijd is gevraagd ideeën in te dienen die jongeren in de directe omgeving van de terminals in staat stellen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Projecten die jongeren leren internationaal te denken en culturele verschillen te overbruggen.